KALASSAY ANITA

HACCP Miskolc

Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok a
„termőföldtől az asztalig”

Üzletnyitás

Egy üzlet nyitásakor rengeteg az elintézni való. Nem elég azon aggódni, hogy sikeres legyen az induló vállalkozás, de a különböző engedélyek beszerzésére is sok időt és energiát kell szánni.

Üzletvezetői tapasztalatommal ezt a terhet enyhíteni tudom.
Segítek az üzlet tervezési szakaszában való részvétellel abban, hogy élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelő kialakítású legyen a hely.

Tudja, hogyan induljon el?

Segítek abban, hogy az alább felsorolt hivataloknál az üzlet engedélyezése során mi a teendőnk (természetesen a tevékenységnek és az üzletnek megfelelően a jogszabályi előírások változnak).

  • Területileg illetékes önkormányzat
  • NÉBIH
  • ÁNTSZ
  • NAV
  • Egyéb, tevékenységtől függő hatósági engedélyek

…. és amire még szükség lesz

  • kémiai kockázatelemzés
  • munkavédelem és munkabiztonság
  • érintésvédelmi és tűzvédelmi megfelelőség
  • dohányzási szabályozás
  • alkalmazottak oktatása: munka és tűzvédelem, higiéniai és HACCP oktatás stb.
Kalassay Anita

Kalassay Anita

+36 30 419 9268

HACCP szakértő

CÍM
3518 Miskolc, Fátyolka utca 5.
TELEFON
Email
haccpmiskolc@gmail.com